Rólunk

Mi, a Hotel Bahnhof tulajdonosai és üzemeltetői életünket mindig is a természeti sportok köré szerveztük. Ez a vonzalom jelentette a legfőbb motivációt a Hotel Bahnhof létrehozásakor is. Célunk egy elérhető árú, az alpesi táj, és az itt meghonosodott turisztikai kultúra szerves egységébe szorosan illeszkedő kirándulóközpont létrehozása volt.

Testnevelés-, biológia-, földrajz szakos tanárként mindig a természet és a mozgás egészséges összhangjára hívtuk föl tanítványaink figyelmét, s ma, képzett hegyi-, és vízitúra-vezetőként, síoktatóként sem teszünk másként. A hozzánk látogató túráit, kirándulásait előre megszervezzük, és személyesen kísérjük el vendégeinket, legyen szó rafting-, via ferrata, vagy épp hegyi túráról, netán a környékbeli élményparkokban tett látogatásokról.

Az elmúlt években számos osztályközösség, baráti társaság és megannyi természetbarát fordult meg nálunk, akik az együtt töltött napok során nem csupán feledhetetlen élményekkel, hanem értékes tapasztalatokkal lettek gazdagabbak.Hitünk, elhivatottságunk mindmáig töretlen. Reméljük, a jövőben is a természetkedvelők népes csoportjait láthatjuk vendégül, s mutathatjuk be nekik a Stájer Alpok csodás tájait.

Látogasson el hozzánk Ön is, csatlakozzon a Hotel Bahnof egyre kiterjedtebb baráti köréhez! 

2017  Hotel Bahnhof - Präbichl