Sí, Snowboard

Präbichl 25 kilométeres síterepe közvetlenül a Hotel Bahnhof épülete mellett található. Alig 30 méter a kezdőpálya teteje, ahonnan a síelő lecsúszva azonnal a síarénában, a legendás Polster-katlanban, a felvonók kiindulópontjánál találhatja magát.

A pályarendszerhez 3 ülőlift (két 4 üléses és egy 1 üléses), valamint 2 húzólift tartozik. Magas fekvésének köszönhetően november végétől április elejéig hóbiztos, de a sípályákat természetesen hóágyúzzák is, ha szükséges. A síterep a tanulóknak szánt lejtőktől kezdve a profik által kedvelt kezeletlen mélyhavas hegyoldalakon és buckapályákon, valamint a széles carving-pályákon át egészen a szánkópályáig kínál lehetőséget a lesiklásra. Akik kedvelik a kihívásokat, azokat remek sítúra útvonalak várják, illetve kipróbálhatják a siklóernyős síelést is.

b_300_0_16777215_00_images_praebichl_telen.jpg
 A pályákon az Ausztriában jól ismert hütték, a felvonók összes állomásán pedig ingyenes nyugágyak (Berg-Solarium) hívogatják a vendégeket.

A Hotel Bahnhof-ban a sízők számára fűtött bakancsszárítót helyeztünk üzembe, síléctároló állványokat alakítottunk ki, és a házban lehetőség van sífelszerelést is bérelni.

A síbérletárak megtekinthetőek itt.

További információ >>

This text will be replaced
  A síterep Präbichlben
  További képek a galériában >>

 

2017  Hotel Bahnhof - Präbichl